Πριν σαράντα χρόνια ουσιαστικά ξεκίνησε τη λειτουργία της η sofa.gr O εμπνευστής της από καθαρή αγάπη για την επιπλοποιία ξεκίνησε ένα μικρό εργαστήριο κατασκευής επίπλων με όραμα και μεράκι να ομορφύνει όλες τις γωνίες των σπιτιών μας. Είχε καταλάβει από πολύ νωρίς ότι η πολυτέλεια και η ομορφιά πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους τους κύκλους της οικονομίας. Σε δύσκολες εποχές πάλεψε και τα κατάφερε με επιμονή και υπομονή. 

Σήμερα το sofa.gr είναι ένα δυνατό brand name που κατέχει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο στην κατασκευή και στην εμπορία επίπλων με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που τους συστήνουν για την εξαιρετική ποιότητα αλλά και για τον άριστο επαγγελματισμό τους. Το sofa.gr δεν κατασκευάζει απλά έπιπλα, αλλά δημιουργεί έναν χαρακτήρα στο σπίτι σας που το κάνει μοναδικό. Όλα τα προϊόντα τους είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή για να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Από ένα μικρό εργαστήριο που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, σήμερα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Περιστέρι Αττικής με άριστους τεχνίτες που δημιουργούν έπιπλα από τα καλύτερα υλικά, ξυλείας και υφασμάτων.

Έπιπλα δημιουργημένα με φαντασία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της τεχνολογίας αλλά και της σύγχρονης διακοσμητικής.  Οι κριτικές στο διαδίκτυο έχουν να λένε για την εξαιρετική ποιότητα αλλά και για τον επαγγελματισμό όλων των συνεργατών του sofa.gr Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος επαγγελματίας εργατικό δυναμικό που να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις όπως αγάπη και όρεξη για δουλειά. Στο sofa.gr έχουν καταφέρει να έχουν μόνο τέτοιους υπαλλήλους που αγαπάνε ιδιαίτερα τη δουλειά τους και την αγορά του επίπλου. Αυτό σίγουρα έχει συμβάλλει στη συνεχή ανέλιξη και ανοδική πορεία της εταιρείας, αφού εργάζονται όλοι σαν κρίκοι μιας αλυσίδας για να επιφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στα sofa.gr μπορεί να βρει κάποιος ό,τι χρειάζεται για την επίπλωση του σπιτιού του. Με μια επίσκεψη στο site τους, μπορεί να διαπιστώσει το σύγχρονο ντιζάιν όλων των ειδών που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής.

Μια ιδιαίτερη ενότητα για το sofa.gr αποτελούν οι κρεβατοκάμαρες. Θα μπορούσε κάποιος να τις κατατάξει σε κατηγορίες, ρομαντικές , μοντέρνες , vintage, αλλά οι άνθρωποι της sofa.gr δεν θέλουν να βάζουν ταμπέλες στα προϊόντα τους. Έχουν δώσει ονόματα σε κάθε μία από τις κρεβατοκάμαρες τους, ώστε να αντιπροσωπεύουν το σχέδιο και τη χρηστικότητα τους. Επιπλέον, οι κρεβατοκάμαρες από τα sofa.gr έχουν όνομα γιατί διαθέτουν προσωπικότητα και χαρίζουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας. Σεβόμενοι απόλυτα τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα σχέδια που αποπνέουν φρεσκάδα και άρωμα χαλάρωσης. Ποιοτικά υλικά γίνονται κομψοτεχνήματα, χάρη στην εξαιρετική μαεστρία και το μεράκι των τεχνιτών της sofa.gr

Οι άνθρωποι της sofa.gr αναλαμβάνουν τη μεταφορά όλων των επίπλων στο χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας και με το εξειδικευμένο προσωπικό που θα κάνουν τη συναρμολόγηση και το στήσιμο των επίπλων, ώστε να ελέγξουν ακόμα μία φορά ότι όλα τα έπιπλα σας είναι ανάλογα των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας. Αυτή είναι μια ακόμα δωρεάν υπηρεσία της εταιρείας, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη από τη διαδικασία της παραγωγής μέχρι και την παράδοση.

Η εξαιρετική ποιότητα, η πολλή προσεγμένη δουλειά, αλλά και οι υπηρεσίες που προσφέρει την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο του επίπλου και να τη καθιστούν κορυφαία εταιρεία στην αγορά του επίπλου που έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών της.