Στα welhome.gr διαθέτουμε μια πολλή μεγάλη ποικιλία από όλα τα έπιπλα που μπορεί να χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι αλλά και ένας επαγγελματικός χώρος. Η γκάμα μας είναι τεράστια και επειδή δεν εφησυχάζουμε ποτέ ανανεωνόμαστε συνεχώς με νέα σχέδια που μας εξοπλίζουν μεγάλες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα σας αλλά και για το παιδικό δωμάτιο δημιουργημένα με φαντασία και αγάπη για τους τόσο προσωπικούς χώρους του κάθε σπιτιού. Μπορούμε πλήρως να εξοπλίσουμε τα υπνοδωμάτια σας με άκρως ποιοτικά έπιπλα, αλλά και στρώματα που είναι επιλεγμένα ώστε να πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές, για να μπορούν να σας προσφέρουν έναν ποιοτικό ύπνο, χωρίς προβλήματα.

Επίσης στη welhome.gr μπορείτε να βρείτε γραφεία και καρέκλες γραφείου άριστα κατασκευασμένες ώστε να μπορούν να προσφέρουν ατελείωτες ώρες μελέτης και εργασίας, χωρίς να σας προκαλέσουν προβλήματα στην σπονδυλική σας στήλη. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τόσο σε γραφεία , όσο και σε καρέκλες γραφείου που είναι δεδομένο ότι θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο γούστο και στις ανάγκες σας. Τα σχέδια μας συνδυάζουν τη χρηστικότητα με το σύγχρονο ντιζάιν, αν προσθέσουμε, μάλιστα και τις οικονομικές τους τιμές, τα προϊόντα μας γίνονται πραγματικά ασυναγώνιστα.

Σε εμάς υπάρχουν πολλές επιλογές και σε έπιπλα για το σαλόνι σας, καναπέδες σε διάφορα σχέδια και πολλές διαφορετικές διαστάσεις , ώστε να βρείτε αυτόν που ταιριάζει, ακριβώς στο χώρο σας και στην προσωπικότητα σας. Καναπέδες διθέσιοι ή τριθέσιοι, ακόμα και γωνιακοί καναπέδες που θα κουμπώσουν άριστα στη γωνία του σαλονιού σας. Ακόμα πολυθρόνες και ανάκλινδρα που θα κάνουν τη διακόσμηση σας μοναδική και ιδιαίτερη.

Εκτός, από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε και τους εξωτερικούς. Υπάρχει μεγάλη πληθώρα επιλογών να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, όσα τετραγωνικά μέτρα και αν είναι .

Στα welhome.gr υπάρχουν σαλόνια εξωτερικού χώρου, κατασκευασμένα με εξαιρετικά υλικά, ώστε να μην επηρεάζονται από τις εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες και να μπορούν να σας φιλοξενήσουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Αν όμως ο χώρος σας είναι μικρότερος, μπορείτε να τον  ντύσετε  με πολυθρόνες , πουφ και ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου στις διαστάσεις που σας βολεύουν, για να είναι και ο εξωτερικός σας χώρος πάντα φροντισμένος.

Οι εξελίξεις στη διακοσμητική αλά και την κατασκευή επίπλων τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς , εμείς φροντίζουμε να τις ακολουθούμε, ώστε άμεσα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για να μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα όσα ονειρεύεστε και επιθυμείτε για το σπίτι σας.

Στη welhome διαθέτουμε δύο φυσικά καταστήματα, ένα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και ένα στο Ναύπλιο, ώστε να μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά όσα σας υποσχόμαστε. Είμαστε στη διάθεση σας να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αφού διαθέτουμε μεγάλη πείρα σε ό,τι αφορά την αγορά του επίπλου, και διαθέτουμε άριστες γνώσεις συμβουλευτικής και διακοσμητικής. Πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να μπορούμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού έχουμε αποκτήσει φίλους και σε άλλες γωνιές της χώρας και οι σχέσεις μαζί σας για εμάς ήταν και παραμένουν σημαντικές.