Η υπηρεσία της ενεχυρίασης είναι η από τις πιο παλιές μεθόδους αγοραπωλησίας που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του δανειζόμενου σε αναγκαία ρευστότητα. Εμείς στην agorakosmimaton.gr αναλαμβάνουμε την άμεση εξυπηρέτηση σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Αναλαμβάνουμε την αγορά χρυσού ή την ενεχυρίαση του σε οποιαδήποτε μορφή με εξαιρετικές τιμές, ώστε να  είναι  μόνο προς όφελος σας. Ειδικός εκτιμητής με πολυετή και εξαιρετική εμπειρία στην αγορά και πώληση χρυσού, εκτιμά τα αντικείμενα σας, σύμφωνα με την πραγματική τους αξία και όχι με αυθαίρετες εκτιμήσεις.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, πολύς κόσμος χρειάστηκε τις υπηρεσίες μας και φροντίσαμε να ανταπεξέλθουμε σε όλους, χωρίς να εκμεταλλευτούμε την ανάγκη για ρευστότητα αλλά δίνοντας απλόχερα την καλύτερη δυνατή τιμή εκτιμώντας κατάλληλα το αντικείμενο σας εξασφαλίζοντας το συμφέρον σας.

Σε εμάς τα αντικείμενα σας αντιμετωπίζονται ως πολύτιμα γνωρίζοντας πολύ καλά τη συναισθηματική αξία που έχουν για εσάς γι΄ αυτό και τα αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα. Η αγορά χρυσού βασίζεται σε θεμελιώδεις αρχές που τηρούμε αυστηρά, για να σας προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Η πολύχρονη και συνάμα άκρως επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, μας έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας γιατί ξέρουν ότι σε εμάς έχουν βρει άξιους συμπαραστάτες και φίλους που θα σταθούν πλάι τους σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσουν. 

Στα ενεχυροδανειστήρια ¨Παπαθανασίου¨ εκτός από αγορά χρυσού, αναλαμβάνουμε και πώληση χρυσού, σε όλες τις διαθέσιμες μορφές σε εξαιρετικές τιμές που θα σας αφήσουν άφωνους. Μοναδικά κομμάτια, απίθανης αισθητικής και ιδιαίτερης τεχνικής κατασκευής που θα σας εκπλήξουν.  Η αγοραπωλησία χρυσού βασίζεται στις κινήσεις των διεθνών χρηματιστηρίων για αυτό και βλέπετε, τόσο έντονες αυξομειώσεις στις τιμές, εμείς όμως κινούμαστε με βάση την πραγματική αξία του πολύτιμου μετάλλου γι΄ αυτό και έχουμε τέτοιες συμφέρουσες για εσάς τιμές.

Η agorakosmimaton.gr έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση γιατί αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας  και τις ανάγκες τους με σοβαρότητα και πλεονάζουσα υπευθυνότητα. Δεν είμαστε ευκαιριακοί επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται γεγονότα και καταστάσεις, αλλά επαγγελματίες που έχουν χτίσει τη δουλειά τους βήμα – βήμα με διάρκεια και θυσίες για να μπορέσουμε να σταθούμε και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των περιστάσεων. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας βασίζονται στην ειλικρίνεια, αλλά και στην απόλυτη εχεμύθεια και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μας κατατάσσουν πρώτους στις προτιμήσεις τους. Πλέον, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είμαστε οι απόλυτα ειδικοί όσον αφορά την πώληση χρυσού αλλά και την αγορά χρυσού, αφού εκτιμάμε τα είδη με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Στην agorakosmimaton.gr εξελισσόμαστε συνεχώς εφαρμόζοντας όλες τις τελευταίες μεθόδους, εξαιτίας αυτών οι υπηρεσίες μας αναβαθμίζονται διαρκώς, ώστε να σας προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και το εγγυούμαστε ότι θα είναι στις καλύτερες τιμές ολόκληρης της αγοράς. 

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και αυτό δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, αφού σκεφτήκαμε κυρίως την εύκολη πρόσβαση σας που να μπορεί να γίνει και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στα ενεχυροδανειστήρια ¨Παπαθανασίου¨ σκεφτόμαστε για εσάς και τις ανάγκες σας  πριν από εσάς και αυτό είναι που δημιουργεί τους άρρηκτους δεσμούς των σχέσεων μας.