Παρήγγειλα από το stickerman.gr αυτοκόλλητο ψυγείου για να ανανεώσω τη κουζίνα μου. Όλα μου τα έπιπλα είναι μοντέρνας υφής , εκτός από τα ψυγείο μου που είναι νέας τεχνολογίας μεν, αλλά έχει άσπρο χρώμα, που με την πάροδο του χρόνου έχει κιτρινίσει σε κάποια σημεία. Στο stickerman.gr έχει μια πολλή πλούσια γκάμα από αυτοκόλλητα ψυγείου που αληθινά με εντυπωσίασαν.

Στο stickerman διαθέτουν μοντέρνα σχέδια, εξαιρετικής ανάλυσης που πραγματικά δίνουν νέα όψη στο ψυγείο και κατ΄ επέκταση σε όλο το χώρο της κουζίνας. Όπως ισχυρίζονται οι εκτυπώσεις γίνονται τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχουν προσαρμοστεί πλήρως σε όλους τους ελέγχους για τη σωστή χρήση των υλικών που χρησιμοποιούν. 

Οι χρωματισμοί της κουζίνας μου ποικίλλουν ανάμεσα στο γκρι και το κίτρινο. Οπότε μπορώ να διαλέξω κάποιο από αυτά τα χρώματα από τα αυτοκόλλητα ψυγείου που είναι διαθέσιμα για να κουμπώσουν στο χώρο μου. Αν μετρήσω σωστά τις διαστάσεις, τότε θα καταφέρω να έχω το απόλυτα σωστό αποτέλεσμα.

Συνεχίζοντας την περιπλάνηση μου στο site τους, εκτός από τα αυτοκόλλητα ψυγείου, εντόπισα και τα αυτοκόλλητα πόρτας που απογειώνουν την αισθητική ολόκληρου του σπιτιού. Δημιουργημένα με φαντασία, καλύπτουν κάθε ανάγκη για περαιτέρω διακόσμηση. Τα αυτοκόλλητα πόρτας που διαθέτει το stickerman.gr εκφράζουν σε απόλυτο βαθμό τις νέες τάσεις του ντιζάιν και του στυλ, αλλά στο stickerman  έχουν δημιουργήσει και κλασσικές συλλογές που παντρεύονται με τη σύγχρονη εποχή με τα έντονα χρώματα και τα θέματα που παρουσιάζουν.

Έχοντας βαρεθεί να βλέπω αυτές τις άχρωμες ξύλινες πόρτες κοιτούσα για αυτοκόλλητα πόρτας που να καλύψουν όλες τις πόρτες του σπιτιού, για να δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο μου. Κάθε πόρτα θα έχει και διαφορετικό θέμα, ανάλογα με το ύφος του κάθε δωματίου ξεχωριστά. 

Στο stickerman.gr διαθέτουν άπειρα σχέδια από αυτοκόλλητα πόρτας για κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, όπως ισχυρίζονται τα υλικά τους είναι τέτοια που δεν προκαλούν καμία απολύτως φθορά στο ξύλο της πόρτας. Αντίθετα, έχουν όλες τις ουσίες που θρέφουν το υλικό και το αναζωογονούν.

Στο τηλεφωνικό τους κέντρο απάντησαν άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις μου και με βοήθησαν να επιλέξω σχέδια, αφού τους είπα τις απαιτήσεις μου και τους εξήγησα την αισθητική μου. Επίσης, μου είπαν ότι διαθέτουν εξειδικευμένο συνεργείο για την τοποθέτηση, ώστε να γίνει άκρως επαγγελματική δουλειά και ότι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι με τη διαδικασία ή με τα προϊόντα, αφού κάνουν εξαιρετική δουλειά και το θεωρούν δεδομένο ότι θα μείνω ευχαριστημένοι. 

Μετά την επικοινωνία που είχα μαζί τους , πείστηκα να προχωρήσω στην παραγγελία ενός από τα αυτοκόλλητα ψυγείου και τρία αυτοκόλλητα πόρτας. 

Έπειτα από δύο μέρες, μετά από καθορισμένο ραντεβού που δώσαμε, ανάλογα με την ώρα που με βόλευε, ήρθε το συνεργείο του stickerman.gr και προχώρησαν γρήγορα στην τοποθέτηση των αυτοκόλλητων, δούλευαν μεθοδικά και προχωρούσαν γρήγορα με τις εργασίες. Ήταν τόσο διακριτικοί που δεν αναστάτωσαν καθόλου ούτε το χώρο μου, ούτε εμένα. Δούλευαν σχεδόν αθόρυβα!!!

Όταν έφυγαν και αντίκρισα το σπίτι μου, πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, πλήρεις παραστάσεις με ολοζώντανα χρώματα που μπορούσαν να σε καθηλώσουν. Η μοντέρνα αισθητική του σπιτιού μου ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο που κυριολεκτικά απογειώθηκε!!