Site icon Xanthi 2

Κριτική Χαριτωνίδου στο Κέντρο Πολιτισμού για τις δαπάνες των Χριστουγέννων

Κριτική στην ηγεσία του Κέντρου Πολιτισμού, με αφορμή δαπάνες για την προμήθεια χριστουγεννιάτικου διακόσμου ασκεί το μέλος της Παράταξης Μελισσόπουλου στο Δ.Σ. του Κέντρου, Ειρήνη Χαριτωνίδου. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

“Με αφορμή  χρηματικό ένταλμα πληρωμής συνολικού ποσού €13.268,00 σε έμπορο του Λαγκαδά με την αιτιολογία «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΧΟΥΠΟΛΗΣ 2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ», το οποίο αναρτήθηκε πρόσφατα στη Διαύγεια, θα ήθελα να σας παραθέσω τις παρακάτω απορίες μου:

  1. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που η τοπική οικονομία έχει υποστεί μεγάλη ζημία και οι τοπικές επιχειρήσεις παλεύουν να επιβιώσουν, παρατηρούμε τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης να επιλέγει, με απευθείας ανάθεση, την αγορά χριστουγεννιάτικου διάκοσμου σε εταιρία εκτός του Δήμου μας, γεγονός που γεννάει τα εξής ερωτήματα:
  1. Μελετώντας το ένταλμα πληρωμής, παρατηρούμε ότι αφορά προμήθεια για πολιτιστικές εκδηλώσεις και διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 

Επακολούθως, διερωτώμαι:

  1. Παρατηρούμε ότι εκτός από τις παραπάνω αστοχίες του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού υπάρχει και αυτό της αδιαφορίας. Της αδιαφορίας ως προς αυτό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει, τον Πολιτισμού του τόπου μας. Πάραυτα πρέπει να απαντηθούν τα εξής:

Κύριε Ασκαρίδη, είστε Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και όχι Πρόεδρος εκδηλώσεων, συναυλιών, λαμπιονιών και απευθείας αναθέσεων. 

Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι η διαφορά θα σας παρακαλέσουμε για το κοινό καλό, απλά να σηκωθείτε από την καρέκλα σας, να κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Υ.Γ. Τα συμπεράσματα της όψης σας στον καθρέπτη κρατείστε τα δικά σας. Εμάς μας αφήνουν ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.”

 

Exit mobile version