Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του συμπολίτη Γιώργου Σπυριδόπουλου από τη Διομήδεια σε ηλικία μόλις 42 ετών, ένα ακόμη θύμα της πανδημίας στην περιοχή της Ξάνθης.

O Γιώργος Σπυριδόπουλος έχασε τη μάχη, προσβεβλημένος από τον κοροναϊό, στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου είχε διακομιστεί και νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Εργαζόταν ως υπάλληλος του ΕΚΑΒ για χρόνια, ήταν πολύ γνωστός από την ενασχόλησή του με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΑΟΞ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

O Aπόλλων Διομήδειας

“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας και πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπυριδοπουλου, ενός ανθρώπου που αγαπούσε με πάθος των Απόλλωνα! Καλό ταξίδι”

Ο Αστέρας Μαγικού

“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού . Δυστυχώς ο πρόεδρος μας, o Γιώργος μας, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων . Αναμφίβολα ήσουν και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ένας από τους πιο δραστήριους και δοτικούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς από την πρώτη στιγμή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του . Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Αστέρα Μαγικού”