Σε ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Ξάνθης “ευχαριστεί και συγχαίρει τον διακεκριμένο νομικό της Ξάνθης κ. Ιωάννη Τσιλιγγίρη για την μεστή και τεκμηριωμένη γνωμοδότηση που απέστειλε, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο μας και τη σύμφωνη γνώμη των Επιμελητηρίων ΑΜΘ, και η οποία τελικώς έγινε αποδεκτή από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ σχετικά με την μη παραγραφή της επιδότησης κόστους μισθοδοσίας παραμεθόριων περιοχών για το Α’ 6μήνο 2014. 

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους επιχειρηματίες που δεν άσκησαν ένδικα μέσα να καταθέσουν άμεσα (μέχρι 31/12/2020) αιτήσεις συμψηφισμού προκειμένου να μην παραγραφεί η εν λόγω απαίτηση και να ωφεληθούν από την ευκαιρία συμψηφισμού των χρηματικών απαιτήσεων για τα έτη 2014 και 2015.

Οι πρωτοβουλίες, οι πιέσεις, το αμέριστο ενδιαφέρον αλλά και η αγωνία των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δεν σταματούν, προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους δικαιούχους και βάναυσα πληττόμενους από τα δεκαετή μνημόνια και την πανδημία COVID 19, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε με πείσμα και δύναμη ώστε να συμβάλλουμε να μην χαθεί ούτε μία επιχείρηση από τον τόπο μας.”