Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δημάρχου  Ξάνθης διοργανώνει χορωδιακή διαδικτυακή εκδήλωση: «Τραγουδούμε τα κάλαντα, προσευχόμαστε για την υγεία όλων» με τη συνεργασία των Δημοτικών σχολείων μας και του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης!

“Οι εκπαιδευτικοί μουσικοί δημιούργησαν πολύ γρήγορα τις ψηφιακές χορωδίες, των μαθητών των 3ου, 10ου, 13ου, 14ου και Εξοχής – Αβδήρων Δημοτικών σχολείων και του Εκκλησιαστικού σχολείου Ξάνθης, για τα κάλαντα από απόσταση. 

Συνεργαζόμενοι με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, όλοι οι ακροατές της εμβέλειάς του θα ακούσουν τα κάλαντα το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Με αγάπη απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους τροφίμους των δύο Γηροκομείων της πόλης μας!

Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι: «να υποστηρίζουμε τις αξίες μας, να διατηρούμε τις παραδόσεις μας, να μην χάνουμε τις ελπίδες μας, να προσευχόμαστε για όλους όσους αγωνίζονται για τη ζωή!” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.