Άσχημη κατάληξη είχε η διοργάνωση πάρτυ σε ιδιωτική κατοικία της Ξάνθης, κατά παράβαση των περιορισμών την Πέμπτη.

Η Αστυνομία επενέβη για να το διακόψει και επακολούθησε συμπλοκή και συλλήψεις τριών ατόμων ενώ στον ιδιοκτήτη της κατοικίας επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά , σύμφωνα με την Αστηνομία, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις άνδρες, κατηγορούμενοι για
παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να  αποφύγει τη σύλληψη.

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.