Χιλιάδες επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες έφτασε το χριστουγεννιάτικο video που δημιούργησε ο Γιώργος Κράλλης με πρωταγωνιστή το βασιλιά του Καρναβαλιού, Παναγιώτη Γεωργίο και ανέβηκε στο Youtube, το βράδυ της Πέμπτης.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις φετινές γιορτές, η μικρή ιστορία που γυρίστηκε στην Παλιά Πόλη και τον Ερμή προσπαθεί να δώσει στην πόλη τη ζεστασιά που λείπει εξαιτίας της κοινωνικής  αποστασιοποίησης λόγω πανδημίας.

Το video είχε προαναγγείλει ο Διαμαντής Τοτίεφ πριν λίγες μέρες και το αποτέλεσμα είναι πραγματικό εντυπωσιακό παρά τoν ασφυκτικά μικρό χρόνο που υπήρχε στη διάθεση των συντελεστών.

Ο ίδιος ο Γιώργος Κράλλης αναφέρει:

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν απο 20 περίπου μέρες όταν ο Παναγιώτης Γεωργίου (Santa), μου ζήτησε να φτιάξουμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το σκέφτηκα λιγάκι και του είπα πως είναι σχεδόν αδύνατον να ετοιμάσουμε σενάριο, να βρούμε τις τοποθεσίες, αλλά και τα άτομα που θα φαίνονται στο εν λόγω βίντεο και όλα αυτά να γίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσω πως έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9, και ο Παναγιώτης (Santa) θα μπορούσε να έρθει απο Θεσ/νίκη στην Ξάνθη, μόνο για 2 ημέρες και μέσα σε αυτές τις ημέρες θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μόνο ένα 3ωρο. Οπότε είχαμε 6 ώρες συνολικά για να γίνει το γύρισμα. Σκεφτόμουνα να δώσω αρνητική απάντηση γιατί ο,τιδήποτε και αν κάνεις με τόση πίεση χρόνου και χωρίς καλό υπολογισμό, πολλά μπορούν να πάνε στραβά και φυσικά να γίνουν πολλά λάθη και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει καλλιτεχνικά. Ευτυχώς όμως που μέσα σε όλα αυτά είχα την πολύτιμη βοήθεια του Διαμαντή Τοτίεφ, ο οποίος με βοήθησε στο να φτιάξουμε το concept, να βρούμε τις τοποθεσίες, να βγάλουμε τις σχετικές άδειες απο την Γ.Γ. Πολ. Προστασίάς και φυσικά να σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες (όσες μπορούσε βέβαια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) και φυσικά τους χορηγούς, το καφέ “Ερμής” και το Ζαχαροπλαστείο “Γλυκοπωλείο” στην Ξάνθη, που χωρίς αυτούς η δημιουργία του θα ήταν αδύνατη.