H JTI Ελλάδας με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. 

Η αξιολόγηση συνδυάζει την καταγραφή των απόψεων των εργαζομένων σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον τους με τις απόψεις της Διοίκησης η οποία παρέχει πληροφορίες για τις πολιτικές εργασίας  και τις πρακτικές που εφαρμόζει για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. 

Με αφορμή την τιμητική αυτή διάκριση της JTI Ελλάδας, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού,  κ. Julie Mc Namara δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πιστοποίηση της JTI ως ένα από τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη διαρκή επένδυση της JTI Ελλάδας για τους ανθρώπους της, με την υλοποίηση πρακτικών που προάγουν την εταιρική κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης όπου κάθε εργαζόμενος διαδραματίζει ένα ρόλο συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την πρόοδό της. Είμαστε δεσμευμένοι να ακούμε τις απόψεις των εργαζομένων μας και η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ότι οι διαρκείς προσπάθειές μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση». 

To Great Place to Work είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, αξιολόγησης και πιστοποίησης επιχειρήσεων σε περισσότερες από 60 χώρες σε έξι ηπείρους και τα αποτελέσματα ερευνών  αφορούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζομένους ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο.