Την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση του εμπορικού κόσμου από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τους περιορισμούς λόγω πανδημίας εκφράζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του για τη λειτουργία της αγοράς την εορταστική περίοδο ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης.

Πιο αναλυτικά:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης με λύπη του ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες δεν θα κυκλοφορήσει εορταστικό ωράριο,
ζούμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες και θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε το εθνικό ωράριο 08:00 με 21:00 με τον απαράδεκτο και καταδικαστικό τρόπο εργασίας του click away.
Η κυβέρνηση αντί να στηρίξει την προσπάθεια του εμπορικού κόσμου που στάθηκε αρωγός
στον δύσκολο αγώνα ενάντια στην πανδημία τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολα
τον έσυρε σε μονοπάτια εξαθλίωσης με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις, πετωντάς του ψίχουλα λες και είναι ζητιάνος και όχι ισότιμος κοινωνικός εταίρος που ζητάει ισονομία και ισοπολιτεία.
Απαιτούμε δίκαιη αντιμετώπιση στα προβλήματα μας δίκαιη οικονομική στήριξη και το κυριότερο ζητάμε πραγματική ανάπτυξη ειδικά στην πολύπαθη περιοχή μας,ανάπτυξη και σχεδιασμός για την επόμενη μέρα κάτι που δεν έχουμε ακούσει ούτε απο την κυβέρνηση ούτε από την αντιπολίτευση