Μια ακόμη εκπληκτική δουλειά υπογράφει ο Ξανθιώτης graphic designer Γιώργος Κράλλης, αυτή τη φορά όχι από την περιοχή της Ξάνθης και της ΑΜΘ αλλά από τα Άγραφα.

Μάλιστα, το βίντεο υπενθυμίζει έμμεσα αλλά και ανοιχτά την καταστροφή που θα προκληθεί στο φυσικό τοπίο της περιοχής, από την δρομολογούμενη εγκατάσταση τεράστιων ανεμογενητριών.

Ο ίδιος αναφέρει: “Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές ήταν με διαφορά από τις πιο ξεχωριστές μέχρι τώρα. Είπα να ξεχάσω τις παραλίες, τα νησιά και τα κάμπνιγκ και να περάσω ένα μαγευτικό 10ήμερο στην οροσειρά των Αγράφων και συγκεκριμένα στα Πετρίλια. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα θέρετρα της περιοχής με πλούσια βλάστηση, γραφικά σπίτια, κρυφούς καταρράκτες, μεγάλα ποτάμια, και απέραντες λίμνες. Ένα 10ήμερο μέσα σε έναν επίγειο παράδεισο όπου εγώ και η παρέα μου, είχαμε την ευκαιρία να κοιμηθούμε σε βουνοκορφές στα 1900 μέτρα, να κάνουμε μπάνιο σε πανύψηλους καταρράκτες, νυχτερινό καγιάκ σε λίμνες περιτριγυρισμένες από πανύψηλα βουνά γεμάτα έλατα, να εξερευνήσουμε μονοπάτια και να χαθούμε σε έναν παράδεισο όπου σταματάει ο χρόνος. Όλα αυτά μέσα σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο και είναι το απόσταγμα αυτών των 10 ημερών”