Επίσκεψη στη Δράμα θα πραγματοποιήσει αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό Υγείας και αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος κ. Ανδρέα Ξανθό και την αν.Τομεάρχη Δώρα Αυγέρη.

Το πρόγραμμα της παρουσίας του κ. Τσίπρα στη Δράμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Νοσοκομείο (11.00) και στο Επιμελητήριο (12.30).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

11:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Σύσκεψη με τη Διοίκηση και Διευθυντές κρίσιμων κλινικών του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εργαζόμενους

12:30 Σύσκεψη με τους προέδρους του Επιμελητηρίου Δράμας, του Εμπορικού Συλλόγου, του σωματείου Εστίασης και εκπρόσωπο της ΓΣΕΒΕΕ (Επιμελητήριο Δράμας)

Εκτιμάται πως η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Δράμα εντάσσεται το πλαίσιο αντίστοιχων ενεργειών που έχουν γίνει από πλευράς Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε περιοχές με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο ή με οριακές καταστάσεις στο τοπικό σύστημα υγείας.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, λόγω της διακομιδής με C-1303 Δραμινών ασθενών  στην Αθήνα, αναδείχτηκαν από πλήθος πανελλαδικών Μ.Μ.Ε. τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας όσον αφορά την περίθαλψη ασθενών με Covid-19.