Πώς είναι να είσαι υπερήρωας αλλά να είσαι… άνεργος και να ψάχνεις δουλειά; Ο Δράχμαν το γνωρίζει πολύ καλά αυτό από πρώτο χέρι!

Ο Δράχμαν ζει με τη μητέρα του και τη γάτα του και τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου για να βρει δουλειά. Παρά το γεγονός ότι είναι σούπερ ήρωας και έζησε χρόνια μεγάλης δόξας, τώρα δυσκολεύεται να πληρώσει το ρεύμα του, να βρει χρήματα για το εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ή να αγοράσει… σουβλάκια για τη γάτα του.

Η υπερδύναμή του; Να εμφανίζει ως δια μαγείας δραχμές! Το πρόβλημα; Του είναι πλέον παντελώς άχρηστες.

Οι περιπέτειες ενός άνεργου σούπερ ήρωα είναι γεμάτες στιγμές γέλιου, ενώ η καθημερινότητά του δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή των άλλων “συναδέλφων” του.

Οι περιπέτειες του Δράχμαν περιέχονται στο βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη “Δράχμαν – Ο άνεργος σούπερ-ήρωας”, από τις εκδόσεις Φυλάτος.

Για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Μαυρίδης γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1989 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media and Creative Industries από το Malmö University της Σουηδίας. Ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, την επικοινωνία και το marketing από το 2010. Είναι διαχειριστής του XanthiNea.gr