Site icon Xanthi 2

Aπάντηση Περιφερειάρχη για τη Γέφυρα Καβάλας. Κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων

Σε απάντηση για το ζήτημα της γέφυρας Καβάλας μετά τις δηλώσεις της πρώην Δημάρχου Καβάλας που “φωτογράφησε” που ανέφερε ότι με σύσταση της Περιφέρειας δεν απορροφήθηκαν οι πόροι που προσέφερε η προηγούμενη κυβέρνηση για μικροκοματικούς σκοπούς αλλά και τις δηλώσεις διαφόρων παραγόντων όπως του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Αναλυτικά ή δήλωσή του:

Με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (του κ. Σπίρτζη, του κ. Παππά, της κ. Νοτοπούλου, της κ. Ελευθεριάδου και του κ. Μορφίδη) σε πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για το θέμα της γέφυρας της Καβάλας και την αποτυχημένη τους προσπάθεια να διαστρεβλώσουν την αλήθεια μη λαμβάνοντας υπόψη τα πραγματικά στοιχεία και γεγονότα, είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα, επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά τι πραγματικά συνέβη:

Θλιβερή εντύπωση προκάλεσαν οι υπόνοιες του πρώην Υπουργού και πρώην Προέδρου του ΤΕΕ κ. Σπίρτζη για το ρόλο των ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Βγήκαμε μπροστά στο πρόβλημα και δε διστάσαμε ούτε στιγμή να αναλάβουμε ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση του θέματος. 

Δεν επιλέξαμε να κρυφτούμε σε ανέξοδες και ανώφελες συζητήσεις που έγιναν για το ποιος είχε την ευθύνη και την αρμοδιότητα της γέφυρας.

Σήμερα, σύμφωνα με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, η οποία έχει και την ευθύνη για το έργο, η διαδικασία εκπόνησης των μελετών είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Exit mobile version