Από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου της Καβάλας πήδηξε μια 52χρονη γυναίκα, θετική στον κοροναϊό, χάνοντας τη ζωή της.

Σύμφωνα με το proininews.gr, αργά το βράδυ της Τρίτης, η γυναίκα πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι η 52χρονη είχε κάνει ακόμη μία απόπειρα αυτοκτονίας πριν λίγες μέρες. Είχε πάει στην πλαζ στην περιοχή Γλάστρες στο Παληό Καβάλας και προσπάθησε πέφτοντας στην θάλασσα να δώσει τέλος στη ζωή της. Έγινε όμως αντιληπτή από περίοικους οι οποίοι την έσωσαν ακούγοντάς την να αναφωνεί συνεχώς ότι έχει προσβληθεί από covid19.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, δήλωσε στο newsit.gr: «Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια για το περιστατικό το οποίο συνέβη τα ξημερώματα στο νοσοκομείο μας. Έχουν επιληφθεί όλοι οι αρμόδιοι ώστε να διευκρινίσουμε το πως και τι ακριβώς συνέβη στο περιστατικό. Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο μας την Δευτέρα στις 16.00 το απόγευμα. Εξετάστηκε από τους  ιατρούς μας και βρέθηκε πως ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Ήρθε με συμπτώματα εδώ και γνώριζε την κατάσταση της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στην κλινική covid που έχουμε και τα ξημερώματα συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός. Κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο την είδε και ψυχίατρος που έδωσε την αγωγή που χρειαζόταν να κάνει. Η γυναίκα είχε οικογένεια ήταν παντρεμένη και είχε παιδιά.».