Site icon Xanthi 2

Καταγγελίες φαντάρων για 3 κρούσματα και ελλειπή μέτρα στο Στρατόπεδο Τοξοτών

Την επιστολή στρατευμένων από το Στρατόπεδο Μ. Βόγδου στους Τοξότες Ξάνθης με καταγγελίες για τη διαχείριση 3 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ανακοινοποιεί το ΚΚΕ Ξάνθης στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η επιστολή [που δημοσιεύτηκε σε site με θέματα θητείας:

Είμαστε στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας εν μέσω καραντίνας και τις τελευταίες μέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου!

Την ίδια στιγμή που στερούμαστε τις εξόδους και τηρούμε τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κλπ) για να διαφυλάξουμε την υγεία τη δική μας, των συναδέλφων και των οικογενειών μας, η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία, αρνούνται να πάρουν τα πιο απλά και ουσιώδη μέτρα ενάντια στον κορονοϊό!

Η όλη πρόληψη εξαντλείται στην “ατομική ευθύνη” των στρατιωτών  καθώς και στις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων στελεχών, που όμως δεν λύνουν το πρόβλημα.

Ενώ μετράμε ήδη 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο στρατόπεδο και παρά τα επανειλημμένα παράπονα των στρατιωτών ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν τέστ στους στρατιώτες και τα στελέχη! Η απάντηση είναι ότι “το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει τεστ μόνο για όποιον ανεβάσει πυρετό”!

Ορισμένα μόνο γεγονότα της επικίνδυνης και εξωφρενικής κατάστασης που επικρατεί στο στρατόπεδο:

Αυτό είναι το “υγειονομικό πρωτόκολλο” του στρατοπέδου! Οι συμβουλές των ανώτερων αξιωματικών να “πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να τηρούμε τις αποστάσεις”,  τεστ σε κανέναν και  “ανοσία της αγέλης”.

Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Όλα τα παραπάνω θα τα θεωρούσαμε μια κακόγουστη φάρσα αν δεν αφορούσαν την υγεία μας ! Η κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ έχουν αφήσει τα στρατόπεδα “ανοχυρωτα”  στη μάχη με τον κορονοϊό και την ίδια στιγμή  κουνάνε το δάχτυλο και στοχοποιούν τη νεολαία σαν ανεύθυνη και υπεύθυνη για την αύξηση των κρουσμάτων!

Ρωτάμε:

Οι στρατιώτες δεν είμαστε αναλώσιμοι. Υψώνουμε τη φωνή μας και διεκδικούμε μέτρα προστασίας της υγείας στα στρατόπεδα:

Exit mobile version