Ο Δήμος Ξάνθης   ενημερώνει  ότι στο πλαίσιο της λήψης μέτρων  για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, λαμβάνει μέτρα για την   προστασία της υγείας τόσο των πολιτών όσο και των ανθρώπων που  υπηρετούν  το δημόσιο συμφέρον, εξυπηρετώντας, στο μέγιστο βαθμό, τους πολίτες του.

Η  εξυπηρέτηση του κοινού  στον Δήμο Ξάνθης, στις Υπηρεσίες του και στα Νομικά του Πρόσωπα,  γίνεται  αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και εφόσον το αίτημά τους δεν είναι δυνατόν  να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.

Ο Δήμος Ξάνθης παροτρύνει όλους τους πολίτες  να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και τον συνωστισμό, ώστε να λειτουργούμε όλοι μαζί για το προσωπικό μας καλό και για το καλό των αγαπημένων μας προσώπων και όλου του κοινωνικού συνόλου, σε επέκταση, με τη διάθεση ότι έχουμε την ικανότητα και τη δυνατότητα, να κάμψουμε την πορεία μετάδοσης του ιού.

“Όλοι μαζί μπορούμε. Ένας  προς έναν, ατομικά, αγωνιζόμαστε. Έχουμε τη δύναμη, την ικανότητα, την δυνατότητα να τηρούμε τα μέτρα. Όλοι μαζί, θα βγούμε και πάλι, νικητές.” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α3