Ξεπέρασαν τις διαθέσιμες κλίνες για ασθενείς με Covid-19 οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης και πλέον ανάγκασαν τη Διοίκηση να διαμορφώσει άλλο ένα όροφο.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον τρίτο όροφο που προστίθεται στο δεύτερο ενώ από τη Δευτέρα αναβάλλονται τα προγραμματισμένα χειρουργία και θα γίνονται μόνο τα έκτακτα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Κομοτηνής από τους 19 νοσηλευόμενους, πριν από 5 μέρες, πλέον έχουν φτάσει τους 45 ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των νοσηλευομένων στη ΜΕΘ από 2 στους 4 ασθενείς.

Διαβάστε ακόμη: 30 νέα κρούσματα στην Ξάνθη. Νέο αρνητικό ρεκόρ στην ΑΜΘ με 292 !

4 περιστατικά από την Ξάνθη στο Νοσοκομείο αναφοράς, ανάμεσά τους κοπέλα 27 ετών !

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν άλλες 10 νέες εισαγωγές. Πρόκειται για τέσσερις ασθενείς από την Ξάνθη, δύο άνδρες 61 και 70 χρόνων και δυο γυναίκες 27 και 78 χρόνων,  έναν 80χρονο από τη Θεσσαλονίκη (πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη), έναν 53χρονο και μια 55χρονη από την Αλεξανδρούπολη, δυο γυναίκες 64 και 83 χρόνων από την Χρυσούπολη  και την Κομοτηνή αντίστοιχα ενώ ένας 64χρονος ο οποίος διεκομίσθει από τις Σέρρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Επίσης δόθηκαν και τρία εξιτήρια και συγκεκριμένα σε τρείς γυναίκες. Σε μια 36χρονη από την Κομοτηνή η οποία έκανε εισαγωγή στις 21/10, σε μια 63χρονη από την Καβάλα η οποία έκανε εισαγωγή στις 22/10, καθώς και σε μια 86χρονη από τη Δράμα η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 45 ασθενείς. Από αυτούς οι 35 είναι στη covid-19, οι 4 στη ΜΕΘ και 6 στη ΜΕΛ, αναφέρει η ΕΡΤ Ορεστιάδας