Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το Κοικνωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιορής, αναφέρεται:

Ο covid-19 που επηρεάζει τη ζωή όλων μας, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτη και τη δράση που προαναγγείλαμε, σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τον ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, την ESTEE LAUDER και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, από 2 έως 8 Νοεμβρίου 2020, στην κεντρική πλατεία, για τη διενέργεια προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου.

Δυστυχώς η ανάγκη περιορισμού των δράσεων και των μετακινήσεων ανάγκασε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία να αναστείλει τη μετακίνηση της κινητής μονάδας μαστογραφίας στη Ξάνθη και εμάς να αναβάλουμε την προσπάθεια αυτή για την πρόληψη των ασθενειών του μαστού.

Η εκδήλωση δε ματαιώνεται.

Φροντίσαμε να ενημερώσουμε ατομικά κάθε ενδιαφερόμενη που εντάχθηκε στο πρόγραμμα εξέτασης.

Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει την αναβολή των εξετάσεων και την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Κρατάμε το αρχείο των προγραμματισμένων ραντεβού, όπως διαμορφώθηκε εν όψει της εξέτασης και θα το επικαιροποιήσουμε, μόλις γίνει αυτό εφικτό, μετά από συνεννόηση βέβαια, με όλες τις γυναίκες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια κοινωνικής αρωγής, όπως κάναμε και στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Σας καλούμε να προσέχετε την υγεία σας, να λαμβάνετε τα προληπτικά μέτρα προστασίας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι, με συμπαράσταση ο ένας προς τον άλλο θα τα καταφέρουμε πάλι.