Ένα Σύλλογο που θα εκπροσωπεί τις μονογονεϊκές οικογένειες απέκτησε η περιοχή. Πρόκειται για το Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών Ξάνθης “ΣΤΗΡΙΖΩ” που ιδρύθηκε και ανέδειξε ήδη την πρώτη διοίκηση.

Πρώτη Πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου εξελέγη η Κατερίνα Χατζηβασιλείου, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της:

“Μετά τη ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, “Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ” θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σας διαβεβαιώνω, ότι επί της θητείας μου θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια στον αγώνα που έχουμε όλοι ξεκινήσει.
Από εδώ και στο εξής, κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κοινό στόχο το Όραμα μας μιας καλύτερης και δικαιότερης Κοινωνίας της Μονογονεϊκής Οικογένειας” σημειώνει.

Στη σελίδα του Συλλόγο Μονογονεϊκών Οικογενειών, αναφέρεται σχετικά με τους σκοπούς του σωματείου:

“Με τη δύναμη της φωνής μας θα στηρίξουμε τα δικαιώματα της Μονογονεϊκής Οικογένειας, επειδή η βαρύτητά του έργου μας, έγκειται στο γεγονός ότι μόνο ένας γονιός επιμελείται, επιβλέπει, μεγαλώνει και στηρίζει τα παιδιά του. Εμείς όλοι λοιπόν, αποφασίσαμε να ανοίξουμε τη καρδιά μας και τη πόρτα μας, για να «βρεθούμε» μεταξύ μας, θα οργανωθούμε για να υποστηρίξουμε τις οικογένειές μας. Μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου μας, «Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ», θα ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, αλλά και τους φίλους μας, για όλες τις δράσεις μας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά, όποιος επιθυμεί να γίνει μέρος αυτής της πολύτιμης προσπάθειας, με όποιο τρόπο μπορεί…
Οι οικογένειές μας πια, εκτός από μονογονεϊκές, θα ανήκουν σε ακόμη μια πιο μεγάλη Οικογένεια, αυτή του Συλλόγου μας, των Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ.
Επειδή οι κοινωνίες και οι άνθρωποι ευημερούν, όταν ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, τους ανθρώπους και τα παιδιά.”