Site icon Xanthi 2

Eρωτήματα Μελισσόπουλου για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Με αφορμή τις πρώτες εγκρίσεις έργων στο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ “Α. Τρίτσης” ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για Όλους Σ. Μελισσόπουλος, απευθύνεται στο Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη με σειρά ερωτημάτων:

Κύριε Δήμαρχε

Το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών με την ονομασία «Αντώνης Τρίτσης» προϋπολογισμού 2.500.000.000 ευρώ ήρθε να αντικαταστήσει ένα προηγούμενο, το πρόγραμμα «Φιλόδημος» από το οποίο επωφελήθηκαν πολλοί Δήμοι της Ελλάδας δημιουργώντας και κατασκευάζοντας ιδιαίτερα σημαντικά έργα για τις περιοχές τους.                                       

 Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», το οποίο ακόμα θα παραμείνει για ένα διάστημα ενεργό και θα λειτουργεί παράλληλα, ο Δήμος Ξάνθης, παρά τις κατά καιρούς βαρύγδουπες ανακοινώσεις για …..δήθεν εντάξεις, είχε μέχρι σήμερα από ελάχιστη έως ανύπαρκτη συμμετοχή, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να μείνει για άλλη μια φορά ουραγός…. 

Τα αποτελέσματα όμως αυτής της καταστροφικής για την πόλη ανεπάρκειας δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστούν και στο νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο είδαμε ήδη ότι εντάχθηκαν 10 νέα έργα για διάφορους Δήμους της χώρας, αξίας 22,5 εκατ. ευρώ!!!!!

Τα πρώτα αυτά έργα που εντάχθηκαν είναι: 

Κύριε Δήμαρχε

Επειδή παρατηρούμε ότι τα μισά έργα αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις και ειδικότερα κατασκευές που έχουν σχέση με σχολικά κτίρια και επειδή στο Δήμο μας υπάρχουν σε εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια 2 κομβικής σημασίας έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας, έργα που θα δώσουν πνοή και οριστική λύση προβλήματα που για χρόνια ταλανίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και τα οποία είναι

  1. Η ανέγερση 4ου Λυκείου Ξάνθης
  1. 2.    Η ανέγερση 18ου Δημοτικού Ξάνθης

 

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

 

Exit mobile version