Ημερίδα με θέμα «Μέτρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού COVID 19» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14-10-2020, από 19.00 έως 21.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, για την ενημέρωση των Δ/ντών των σχολικών μονάδων, των  υπευθύνων Covid-19 των σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Ξάνθης καθώς και των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης συμμετείχαν οι ιατροί: κ. Καραδέδος Αναστάσιος πρόεδρος, κ. Γεωργίου Γεώργιος Αντιπρόεδρος  και κ. Σπανόπουλος Ιωάννης Γραμματέας. Από τη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης, ο Δ/ντής  της υπηρεσίας κ. Τσούργιαννης Λάμπρος.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, Διευθυντής της  Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ξάνθης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο προεδρείο του  Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και τον Δ/ντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης, για την άμεση ανταπόκριση τους και  τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.

Όλοι  απάντησαν στα ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες, σε επίπεδο κατανοητό προς όλους, σε θέματα καθημερινής διαχείρισης, στάσης και συμπεριφοράς προς εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ώστε να συμβάλλουν στην αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.