Περιοδεία στις δομές υγείας του Νομού Ξάνθης πραγματοποιεί η νέα αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξανθιώτισσα στην καταγωγή, επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κέντρο Υγείας Εχίνου, το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης καθώς και το Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου συνομίλησε κυρίως με συνδικαλιστές και εργαζόμενους, συνοδευόμενη από κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
 Η Δώρα Αυγέρη διαπίστωσε σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση αλλά και προβληματική ως ανύπαρκτη ενίσχυση, παρά τις επιτακτικές ανάγκες της πανδημίας.
“Οι εργαζόμενοι σε αυτά, πολύ εκ των οποίων σε εργασιακή επισφάλεια και με τις συμβάσεις τους να λήγουν, εξακολουθούν να δίνουν την καλύτερο εαυτό τους στη μάχη με τον COVID-19. αι στην Ξάνθη, η μάχη με την πανδημία ήταν σκληρή. Πλέον, τόσους μήνες μετά, οι δομές είναι εξουθενωμένες. Δεν έχουν ουσιαστικά ενισχυθεί με πρόσθετο προσωπικό. Οι κυβερνητικές αλχημείες με τις μετακινήσεις εργαζόμενων από τη μια δομή στην άλλη και το «ξήλωνε-μπάλωνε» δεν κρύβουν την γύμνια του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη!” σημείωσε σε ανάρτησή της μετά το τέλος των συναντήσεων η Δώρα Αυγέρη.
Η περιοδεία της Αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.