Δύο γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους και έγιναν μανάδες – σύμβολα για όλη την Ελλάδα. Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη από τον Έβρο, μιλά για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

“Με το μυαλό μου ήμουν κοντά στη Μάγδα Φύσσα”, είπε η Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στο STAR. “Ήρθε στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφονήσαν τα παιδιά μας. Χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση, για τη μανούλα, την Μάγδα Φύσσα”, ανέφερε συγκινημένη.

“Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας”.

“Μόνο ένα έχω να πω, Μάνα κράτα γερά!”.

“Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Όμως αυτό που βροντοφωνάζω κάθε φορά, είναι πως θέλω να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες μαζί μου, γιατί εγώ είμαι μια μονάδα. Όλοι μαζί, χιλιάδες κόσμου να βγούμε να διεκδικήσουμε”.

Πηγή: News 24/7