Ξεκινά στο Εφετείο Θράκης την Τρίτη, η επανάληψη της Δίκης σε δεύτερο βαθμό για το φρικτό βιασμό και τη δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, που γίνεται μετά την αίτηση αναίρεσης του δράστη Χρήστου  Παπάζογλου, αναβιώνει για τρίτη φορά τος δράμα της οικογένειας που θρηνεί από τα Χριστούγεννα του 2012 για την απώλεια αλλά και το μαρτύριο που πέρασε Ζωή στα 34 της χρόνια.

Ο Παπάζολου είχε χτυπήσει, είχε βιάσει και στη συνέχεια περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε ζωντανή την άτυχη κοπέλα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του, στην πιλοτή του σπιτιού της, στην οδό 40 Εκκλησιών καθώς δεν πρόλαβε να μπει ποτέ στην πολυκατοικία.  Είχε συλληφθεί σε λιγότερο από 24 ώρες, είχε παραδεχθεί νηφάλιος όλες τις πράξεις, για τις οποίες έχει καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό σε ποινή ισοβίων και 25 ετών κάθειρξης.

Η οικογένεια επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο ότι μοναδική της επιθυμία είναι να μην βγει ποτέ από τη φυλακή ο στυγερός δολοφόνος. Για την δίκη κινητοποιούνται μια σειρά από οργανώσεις και συλλογικότητες όπως το Xanadu και το Αυτόνομο Στέκι, με στόχο την καταδίκη της έμφυλης βίας αλλά και πλήθος πολιίτες  που συμπαραστέκονται στην οικογένεια της Ζωής και καταδικάζουν τη φρικιαστική δολοφονία, που έχει σημαδέψει την τοπική κοινωνία.