Από Ξανθιώτη σε Ξανθιώτη δόθηκε η σκυτάλη του Περιφερειακού Έφορου Προσκόπων Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Ο απερχόμενος Σωτήρης Στόικος μετά από δύο τριετείς θητείες παραχωρεί τη θέση του καθώς την Κυριακή, στη διαδικασία που έγινε στην Ξάνθη, νέος Έφορος αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Νασόπουλος.

“Μετά από 6 χρόνια ( 2 τριετείς θητείες ) και 4 μήνες παράτασης λόγο covid 19, στις 1 Οκτωβρίου παραδίδω το τιμόνι της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στον Χαράλαμπο Νασσόπουλο. Σήμερα πραγματοποιήθηκε άψογα η διαδικασία ανάδειξης Π.Ε. και θέλω από την καρδιά όλους όσους κατάφεραν να παράβρεθούν παρόλες τις δυσκολίες τις εποχής.

Μέσα από όμως από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Νασσόπουλο που πριν από 12 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία όταν μου ανέθεσε την θέση του αναπληρωτή Περιφερειακού Ξάνθης να ανακαλύψω ότι διαθέτω διοικητικές ικανότητες. Συνεργαζόμαστε κοντά στα τριάντα χρόνια, από μικρά παιδιά στον Προσκοπισμό, δυο άνθρωποι που όσοι δεν μας γνωρίζουν πιστεύουν ότι είμαστε εντελώς διαφορετικοί. Όπως ήταν πάντα δίπλα μου, έτσι και εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Βαθμοφόρους , εφόρους, παλαιούς Προσκόπους και μέλη Επιτροπών κοινωνικής συμπαράστασης για την Προσφορά και την άριστη συνεργασία.” είναι το μήνυμα του απερχόμενου Εφόρου Σωτήρη Στόικου.