Άγρια Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και νεαρών τα ξημερώματα στην Ορεστιάδα
​Άγριο ξύλο έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και νεαρών κατοίκων της Ορεστιάδας . Όλα έγιναν μετά τα μεσάνυχτα όταν αστυνομικοί με πολιτικά ήρθαν σε διαπληκτισμούς με νεαρούς που συγκεντρώνονται στην πλατεία λόγω ωραρίου  Οι αστυνομικοί έχουν αποσπαστεί στην περιοχή τους τελευταίους μήνες και περίμεναν το όχημα που τους μεταφέρει στο Ξενοδοχείο τους.

Μετά την αρχική συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο από αυτούς ένας στο κεφάλι και ένας στο γλουτό ​με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ μια κοπέλα βρέθηκε στο έδαφος.  Το επεισόδιο έλαβε μεγάλες διαστάσεις καθώς επενέβησαν όλοι οι αποσπασμένοι αστυνομικοί των ΜΑΤ που ήταν εκτός υπηρεσίας στην πόλη της Ορεστιάδας. Η συμπλοκή συνεχίστηκε επί ώρες με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών, ενώ τραυματίστηκαν πολλοί νεαροί, αρκετοί εκ των οποίων ανήλικοι και έγιναν προσαγωγές.

Το επεισόδιο έλαβε μεγάλες διαστάσεις και έχουν γίνει καταγγελίες από πολίτες για απρόκλητη χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος ανηλίκων. Παράλληλα διαψεύδονται δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οπαδικές διαφορές.

Το πρωί από την πλατεία απομακρύνθηκαν σπασμένα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.