Απάντηση στο δελτίο τύπου του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων Σάκη Κριτσίνη για τις δημοτικές επιχειρήσεις των πρώην Καποδιστριακών Δήμων, επιχειρεί με δική του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Αναλυτικά:

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων Κριτσίνης Αθανάσιος, δημότης του Δήμου Τοπείρου και του Δήμου Ξάνθης μέχρι και πριν ένα χρόνο, ανακάλυψε ξαφνικά τις κοινωφελείς επιχειρήσεις των πρώην Δήμων Αβδήρων, Βιστωνίδας και Σελέρου.

Ανακάλυψε πιθανό ΣΚΑΝΔΑΛΟ και πιθανή ΔΙΑΠΛΟΚΗ στο Δήμο Αβδήρων, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παραθέτοντας  32 ερωτήματα με ανακρίβειες και ψεύδη. 

Μεγαλύτερο από τα ψεύδη του είναι ότι η κοινωφελής επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής προστασίας του Δήμου Αβδήρων που προέκυψε από τη συγχώνευση των τριών παραπάνω επιχειρήσεων έλαβε ΑΦΜ με μη σύννομο τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που έχει εκδοθεί και ΦΕΚ για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Η δημοτική μας παράταξη που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου την 1 Σεπτεμβρίου  2014 δεν όρισε ποτέ διοίκηση στην Κοινωφελή επιχείρηση, αλλά πήρε απόφαση για την εκκαθάριση της.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν υπάρχει έστω και μια υπόνοια ευθύνης του Δημάρχου και της Δημοτικής του παράταξης, προτρέπουμε τον κ. Κριτσίνη να υποβάλει άμεσα μήνυση στο Δήμαρχο, διαφορετικά θα είναι ένας απλός συκοφάντης.

Μην παρασύρεται από τον μέντορα του και τις εμμονές του για εισαγγελείς εφετών και Αρείου πάγου για σκάνδαλα και διαπλοκές στο Δήμο Αβδήρων, γιατί πολιτικά θα ξανά αποτύχει όπως και ο μέντοράς του.