Στην ιστοσελίδα της Αυστραλιας, sport.optus, μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΞ, Μπίλ Πάπας, που μίλησε για τον ΑΟΞ αλλά και την πρόσληψη του Τόνι Πόποβιτς

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπίλ Πάπας(Βασίλης Παπαδημητρίου) δήλωσε ανυπόμονος να βρεθεί στην Ξάνθη και να δώσει το παρών στο γήπεδο μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας ενώ εξέφρασε την πίστη του στο πλάνο της ομάδας

Αρχικά ανέφερε: “Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχω παρακολουθήσει με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι περήφανος που θα γίνω πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου και προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον.” για να συνεχίσει λέγοντας ¨Είμαστε απογοητευμένοι που ο σύλλογος υποβιβάστηκε και θα παίξει στο Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην Super League. Εργαζόμαστε επιμελώς για  να χτίσουμε νέα θεμέλια για τον σύλλογο που έχει πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη και υπερήφανη βάση φιλάθλων”

Στην συνέχεια τόνισε: “Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν και να είμαι με τους φιλάθλους μας μαζί στο γήπεδο μας. Διανύουμε δύσκολες στιγμές στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία λόγω του Covid, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει ακόμη πιο κρίσιμο ρόλο στην κοινωνία και ελπίζουμε να οι φίλοι της ομάδας να είναι περήφανοι για τον σύλλογο”

Τέλος ο Βασίλης Παπαδημητρίου μίλησε και για την πρόσληψη του Τόνι Πόποβιτς δηλώνοντας: “Μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Τόνι Πόποβιτς έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Τόνι ήταν επαγγελματίας και ενθουσιώδης καθ ‘όλη τη διάρκεια των συζητήσεών μας και τον υποστηρίζουμε πλήρως αυτόν και τους παίκτες, καθώς χτίζουμε σε γερές βάσεις ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο” δήλωσε ο Πάπας (τον βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μαζί με το νέο τεχνικό της ομάδας αλλά και το μέλος της διοίκησης Damon Hanlin.