Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μας που είδαν να ανταμείβονται οι κόποι τους  και κατάφεραν  να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 Το αποτέλεσμα μιας μακράς και κοπιώδους προσπάθειας φώτισε τα πρόσωπά τους και αυτό δεν είναι τυχαίο. 

Συγχαρητήρια θερμά σε γονείς και  καθηγητές  που έδωσαν τον εαυτό τους στη στήριξη των νέων μας και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Οι σπουδές σας δεν είναι μόνο το μέσο για  επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Είναι ένας μακρύς δρόμος εμπειριών, ένα ταξίδι γνώσης, διερεύνησης, έρευνας, τεχνολογίας και πολιτισμού.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτό το πρώτο βήμα της επιτυχίας θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε δημιουργικά για να βελτιώσετε τον κόσμο μας, την πόλη μας, την Ξάνθη.

Για όσους  δεν τα  κατάφεραν σε αυτή τη διαδικασία, ευχόμαστε οι εμπειρίες που αποκόμισαν να είναι η δύναμη τους για να μια νέα αναμέτρηση, καθώς στο στίβο της ζωής πάντα υπάρχουν ευκαιρίες.  Με ψυχραιμία και αγωνιστική διάθεση ευχόμαστε να συνεχίσετε να διεκδικείτε το καλύτερο και να έχετε βαθιά πίστη ότι  η επιτυχία  θα έρθει.