Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ TOP NEWS Την Τετάρτη το μπαράζ με Απόλλωνα

Την Τετάρτη το μπαράζ με Απόλλωνα

Την Τετάρτη (26/8, 20:00) θα διεξαχθεί το πρώτο ματς μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα του ΑΟΞ

Θετικό κρούσμα κορονοϊού (δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μέλος της αποστολής) διαπιστώθηκε στην Ξάνθη με αποτέλεσμα την αναβολή βάσει πρωτοκόλλου του προγραμματισμένου για Σάββατο (22/8, 20:00) πρώτου μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/8, 20:00)

Η αναβολή, μάλιστα, όπως και η νέα ημέρα διεξαγωγής επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση της ΕΠΟ. “Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1, αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας”

Όλη η αποστολή της Ξάνθης υποβλήθηκε σε τεστ το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Κυριακή (23/8).

Θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον ιό το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) και σε περίπτωση που όλα τα αποτελέσματα που θα βγουν την Τρίτη (25/8) είναι αρνητικά τότε το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.