Την πρωτοβουλία να ευχαριστήσει “γλυκά” το προσωπικό της δημόσιας υγείας που εργάζεται μέσα στον Αύγουστο απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, είχε το πασίγνωστο Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά.

Πρώτα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και, πλέον, και στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, δώρισε τα φημισμένα γλυκά του για όλο το προσωπικό. Σημειώνεται ότι το Ζαχαροπλαστείο δεν έκανε καμία δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας, όπως συνηθίζει, αλλά οι εργαζόμενοι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα θέλησαν να ευχαριστήσουν για τη χειρονομία.

“Ένα γλυκό ευχαριστώ από το Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά για τον καθημερινό σας αγώνα” αναφέρουν τα κουτιά που έφτασαν στα Νοσοκομεία.

Ευχαριστήριο Διοικητή ΠΓΝΑ

Με ανακοίνωσή του και ο Διοικητής του ΠΓΝΑ κ Ρούφος ευχαριστεί την επιχείρηση: ” Εκ μέρους του συνόλου των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ευχαριστώ θερμά το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ για την εξαιρετική και «γλυκιά» πρωτοβουλία να προσφέρει τα μοναδικά του προϊόντα στους εργαζόμενους του ιδρύματος, ως ένα «ευχαριστώ» για τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο καθένας από το δικό του πόστο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.
Τέτοιες πράξεις δείχνουν ενεργά την κοινωνική ευαισθησία των τοπικών επιχειρήσεων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.”