Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάππας είναι ο επενδυτής για την Ξάνθη με τον οποίο συζητά ο Χρήστος Πανόπουλος για την πώληση της ομάδας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του σπορτ Sportime , που επιβεβαιώνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι ομογενής και ότι έχει ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την χορηγία σε μεγάλο κλαμπ της Premier League.

Φέρεται ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και μάλιστα έχει ήδη περάσει στον Ελληνοαυστραλό τόσο το προπονητικό κέντρο, όσο και το γήπεδο, έναντι 2,5 εκ. ευρώ. Εκκρεμεί η εξαγορά του ΑΦΜ το οποίο θα μεταβιβαστεί όταν ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Ακρίτες.

Ο Μπιλ Πάππας δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν αγόρασε την Ολίμπικ Σίδνεϊ. Ειναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ αλλά και της Σάλκε.

Όπως επίσης γράφτηκε στον αθηναϊκό τύπο, ο ξανθιώτης μάνατζερ Ανέστης Τσετινές θα είναι ο CEO της νέας εποχής, έχοντας υπογράψει μάλιστα και συμβόλαιο για τρία χρόνια και είναι ο άνθρωπος που θα «τρέξει» το πρότζεκτ.

(Ο Μπιλ Πάπας εικονίζεται αριστερά τη φωτο από εκδήλωση χορηγίας με τη Λίβερπουλ)