Ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλη Σιώπης και η έγκυος σύζυγός του είναι, τελικά, το νεόνυμφο ζευγάρι που εντοπίστηκε θετικό στον κοροναϊό μετά το γάμο τους στο Τυχερό Έβρου.

Ο 25χρονος Θρακιώτης που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του: “Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6-8-2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού” .

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Τυχερού το οποίο έκλεισε και απολυμάνθηκε ενώ ιχνηλατούνται οι υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή. Δείγματα έχουν δώσει και οι συγγενείς και καλεσμένοι του ζευγαριού. Η δεξίωση, λόγω των μέτρων της πανδημίας, έγινε σε πολύ στενό κύκλο.