Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στους  εργαζόμενους που υπέστησαν εργατικά ατυχήματα, στον υποσταθμό του «ΔΕΔΔΗΕ» και  στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ» και τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.

“Εξακολουθεί να μεγαλώνει  τραγικά ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας . Τις τελευταίες ημέρες άλλα  δύο νέα εργατικά ατυχήματα έρχονται να προστεθούν στα δεκάδες που έχουν λάβει τόπο σε διάφορους χώρους. Κανένα μέτρο από πλευρά της κυβέρνησης και εργοδοτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι που γίνονται είναι από ελάχιστοι έως μηδενικοί λόγω έλλειψης προσωπικού. Εδώ είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης αφού ο ΣΕΠΕ είναι παντελώς  υποστελεχωμένος  από δυναμικό δίνοντας τη δυνατότητα στους εργοδότες να αλωνίζουν με αποτέλεσμα τα συνεχή εργατικά ατυχήματα.” αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και καταλήγει σημειώνοντας στη σχετική ανακοίνωση ότι “θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και στις οικογένειες τους και θα ζητάει απόδοση ευθυνών”.