Ανακοίνωση, κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη για το νομοσχέδιο απαγόρευσης των διαδηλώσεων, κάνουν για τη Δευτέρα στις 7.30 στο Αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ, συλλογικότητες από το χώρο της Αριστεράς.

Αναλυτικά αναφέρουν:
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον αριστερό χώρο “Ρωγμή” σύσκεψη πολιτικών και συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων. Στη σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκε ότι:
1. Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που φέρνει για ψήφιση η Κυβέρνηση στη Βουλή επιχειρεί να βγάλει στην παρανομία τους λαϊκούς-εργατικούς αγώνες και αποτελεί ευθύ χτύπημα στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.
 2. Η υπεράσπιση αυτών των δικαιωμάτων είναι υπόθεση του κοινού αγώνα κάθε μαζικού φορέα, κάθε πολιτικής και συνδικαλιστικής δύναμης του κινήματος, κάθε δημοκράτη και προοδευτικού πολίτη.
Για τους παραπάνω λόγους απευθυνόμαστε σε φορείς και εκπροσώπους του εργατικού και φοιτητικού κινήματος, πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες, τοπικά σχήματα και μεμονωμένους αγωνιστές, και τους καλούμε σε νέα σύσκεψη τη Δευτέρα 6 Ιούλη στις 7:30 μ.μ. στα ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. 
Πολιτικές και Συνδικαλιστικές Συλλογικότητες Ξάνθης