Σε επικριτική ανάρτηση για τους χειρισμούς της Περιφέρειας στην πανδημική κρίση, προχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μοιρίδης, με τίτλοι “Δυστυχώς πίσω από τις εξελίξεις ιδρωμένοι στην ΠΑΜΘ:”

Αναλυτικά:

  1. Ζητούσαμε επίμονα να συγκληθεί το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, δεν έκαναν τίποτα και η Ξάνθη το πληρώνει. Είναι γελοιότητα να λένε τώρα συγχαρητήρια εκ του πονηρού κάποιοι. Συγχαρητήρια σε αυτούς που κρύφτηκαν πίσω από άλλους; Συγχαρητήρια γιατί άργησαν 3 μήνες να κάνουν τα αυτονόητα; 

  2. Ζητήσαμε εδώ και δύο μήνες μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω ΕΣΠΑ, είπαν αυτά δεν γίνονται!. Εχθές όμως από την Περιφέρεια ανακοίνωσαν ότι τελικά γίνονται και θα μας πούνε λεπτομέρειες σύντομα!!! Τουλάχιστον αν θέλουν να φανούν ότι στηρίζουν την τοπική κοινωνία ας πληρώσουν τα οφειλόμενα της Περιφέρειας στους επαγγελματίες χωρίς άλλη καθυστέρηση.

  Σήμερα 40 έργα μεγάλα δίνουν πνοή στην εξασθενημένη οικονομία. Μετρήστε ποσά είναι σε εμάς. Οι δημόσιες επενδύσεις αποτελούν ραχοκοκαλιά της οικονομίας Παγκόσμια ιδιαίτερα όταν λείπουν οι ιδιωτικές. Σε όλη την ΠΕ Ξάνθης μετρήστε τα εργοτάξια δημοσίων έργων και αναλογιστείτε πότε είδατε λιγότερα».