Το μεσοβδόμαδο κουπόνι στοιχήματος είναι ξανά γεμάτο, σήμερα ξεκινάνε και οι Νορβηγοί, από αύριο θα έχουμε και την επιστροφή των Αγγλων, ενώ το Σ/Κ θα κάνει την επανεμφάνισή της και η Ιταλία. 

Ισπανία

Στην Ισπανία, η επανεκκίνηση της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν έκρυβε παγίδες για τους δυο διεκδικητές του τίτλου που κέρδισαν πολύ εύκολα. Η πρωτοπόρος Μπαρσελόνα έχει και σήμερα εύκολο θεωρητικά έργο απέναντι στην εκ των ουραγών Λεγανές εντός έδρας. Δεν θα πόνταρα πάντως σε μια πολύ ευρεία νίκη της, καθώς την Παρασκευή παίζει στη Σεβίλλη και λογικά ο Κίκε Σετιέν θα ξεκουράσει από ένα σημείο και μετά Μέσι και σία. Και ο Χαβιέρ Αγκίρε είναι πολύ πιθανό να προφυλάξει βασικούς απόψε, αφού ακολουθούν απανωτοί «τελικοί επιβίωσης» την Παρασκευή και τη Δευτέρα. 

Μ’ αυτό το σκεπτικό, το over 1,5 ημίχρονο στο 2.37 έχει λογική, αφού η Μπάρσα θα κοιτάξει να κλειδώσει τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο έτσι ώστε να κάνει διαχείριση δυνάμεων στο β’. Τα 2+ γκολ στο ημίχρονο είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο στα παιχνίδια της στο «Καμπ Νόου», είχε επιβεβαιωθεί και στο αντίστοιχο ματς Κυπέλλου με τη Λεγανές τον Γενάρη (5-0), ενώ σχεδόν πάντα στις εντός έδρας νίκες της εμφανίζεται και το 1 ημίχρονο/1 τελικό, το οποίο πληρώνει 1.62.

Προκλητικές τιμές βλέπω στα over ορισμένων αγώνων, για παράδειγμα στο αποψινό Χετάφε-Εσπανιόλ πληρώνει 2.77! Υπάρχει εξ ορισμού αξία.

Πορτογαλία

Στην Πορτογαλία, αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Πορτιμονένσε στο 3.15, απ’ την στιγμή που δείχνει εμφανώς ανεβασμένη μετά την επανέναρξη και είναι αυτή που καίγεται στο ζευγάρι. Η Σάντα Κλάρα δεν έχει κανέναν ορατό στόχο και το ματς γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο, ένα ακόμα στοιχείο που ευνοεί την εμφάνιση του διπλού.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η πρωτοπόρος Πόρτο δεν αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες στο άδειο γήπεδο της ουραγού και καταδικασμένης σε υποβιβασμό Αβες, με την οποία έχει καλές σχέσεις. Το +2 από τη Μπενφίκα δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό, η λογική λέει ότι η ομάδα του Κονσεϊσάο θα πάρει την πρώτη της εύκολη νίκη μετά το restart, καθώς η Αβες και στις 6 τελευταίες ήττες της έχασε με 2+ γκολ διαφορά. Το διπλό με χάντικαπ -1 πληρώνει 1.60, στο 1.62 το 2 ημίχρονο/2 τελικό.