3.500 μάσκες από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης,  μέσω του Δήμου Ξάνθης,  στους καθηγητές και επιτηρητές των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Σε ένα ειδικό πλαίσιο καλούνται φέτος οι νέοι μας να ξεπεράσουν επιπλέον δυσκολίες και να αφοσιωθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν το μέλλον τους.

Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης τρεισήμισι χιλιάδες (3.500 ) μάσκες που παρέδωσε ήδη στον Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Γιώργο Παπαθανασίου με την παρουσία της  Πρόεδρου  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κας Δήμητρας Κοτσάκη και θα χρησιμοποιηθούν από τους καθηγητές και επιτηρητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική χειρονομία  το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης που βρίσκεται διαρκώς  δίπλα στην κοινωνία της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας στην πράξη ισχυρά  μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Όλοι μας στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 και είμαστε εδώ να προσφέρουμε ότι απαιτείτε για την υποδειγματική εξέλιξη της διαδικασίας».