Το Μπάγερν – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας και το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Στον τελικό περιμένει ήδη η Λεβερκούζεν, η οποία χθες νίκησε εύκολα την Σααρμπρίκεν (3-0). 

Εκτός από το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, συνεχίζονται οι προσφορές* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και στο καζίνο, ενώ κανονικά δουλεύουν και τα opap play

Μπάγερν – Αϊντραχτ

Η Μπάγερν αποχώρησε νικήτρια με 4-2 από το Λέβερκουζεν στην προηγούμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα συμπληρώνοντας αήττητο 20 επίσημων παιχνιδιών (19-1-0, 15-1-0 στο πρωτάθλημα)! Το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με σταθερό «αέρα» εφτά βαθμών πάνω από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Αλλες δύο νίκες της χαρίζουν τον όγδοο σερί τίτλο της πρωταθλήτριας.

Ετσι όπως παίζει αντίπαλός της είναι μόνο ο εαυτός της. Με εξαίρεση μερικά παιχνίδια στην περίοδο Φλικ, στα οποία η αμυντική συγκέντρωσή της δεν ήταν εκείνη που έπρεπε, παίζει με διάρκεια, με ρυθμό, με αποτελεσματικότητα και με ξεκάθαρους ρόλους στην ενδεκάδα της. Σκοράρει πανεύκολα, παράγει φάσεις εύκολα, πιέζει καλά, είτε με επιθετικό σκεπτικό είτε από θέση άμυνας και βγάζει διαρκώς «πείνα» για νίκες.

Η Αϊντραχτ υποδέχτηκε τη Μάιντς και ηττήθηκε 2-0 την περασμένη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του Αντι Χίτερ έχασε το αήττητο τριών παιχνιδιών που είχε στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, με λιγότερο «αέρα» εφτά βαθμών πάνω από τη 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ και τη θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα απειληθεί με υποβιβασμό, αλλά μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα.

Δεδομένο φαβορί η Μπάγερν, αναμενόμενα τρομερά χαμηλές οι αποδόσεις στον άσο και στο Over. Ανευ Κόστιτς η Αϊντραχτ δεν μας εμπνέει για αναζήτηση έκπληξης. Ανεκτό το 1.86 του G/G.

Παρτίζαν – Ερ. Αστέρας

Το απόλυτο ντέρμπι της Σερβίας, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας θα μονομαχήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Η Παρτίζαν, με τέσσερις βασικούς να ξεκουράζονται, έπεσε θύμα έκπληξης από τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (ήττα 3-2) κι έτσι έθεσε σε κίνδυνο τη 2η θέση, με την Βοϊβοντίνα να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω της. 

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ροτέισον, ωστόσο πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Ράντνικ (4-1) με ανατροπή και πανηγύρισε με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλει την πρόκριση στον τελικό για να κάνει νταμπλ μετά από 13 χρόνια. 

Ο Αστέρας είναι… καβάλα στο άλογο και έχει τρομερή ψυχολογία από τις νίκες και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτά συνήθως δεν παίζουν ρόλο στα ντέρμπι. Δεν μπλέκουμε με σημεία, όμως θεωρούμε πως θα πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ.