Με σκωπτικό τόνο σχολίασε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτεσης στην Περιφέρεια Κώστας Κατσιμίγας την αναβάθμιση του Ανδρέα Καραγιώργη, επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειτο στους ΑΝΕΛ στις πρόσφατες εκλογές, σε θεματικό Αντιπεριφερειάρχη.

Σε ανάρτησή του αναφέρει:

Αναβαθμίσθηκε σε αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ο μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε κατεβεί ως “ανεξάρτητος” στις περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων του ήταν άγνωστα στην περιοχή άτομα που έκαναν μεταδημότευση την τελευταία στιγμή.Έλαβε 1,34 %, εξελέγη μόνον ο ίδιος και έσπευσε αμέσως να συνεργαστεί με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές προκειμένου να προστεθεί στον αριθμό των προσκείμενων στη διοίκηση περιφερειακών συμβούλων και να εξασφαλιστεί μία σχετική πλειοψηφία.

Το ίδιο είχε πράξει και η προσκείμενη στο ΚΙΝΑΛ περιφερειακή παράταξη με πέντε, προς το παρόν, συμβούλους, η οποία προσχώρησε στην πλειοψηφούσα παράταξη της περιφέρειας ΑΜΘ λαμβάνοντας δύο (2) έμμισθες θέσεις αντιπεριφερειαρχών.

Τέτοια φαινόμενα έλαβαν χώρα μόνο στη δικιά μας Περιφέρεια!!!!

Χθες αναβαθμίσθηκε και ο δεύτερος συνεργαζόμενος, σε αντιπεριφερειάρχη. Το άβολο σκαμπουδάκι του αντικαταστάθηκε με αναπαυτικότερη πολυθρόνα και φυσικά και με αύξηση του μισθού του!!!!