Στην Ξάνθη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού Πύρρος Δήμας.

Ο αγαπητός αθλητής, έφτασε στην πόλη με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και επισκέφθηκε το σύλλογο Ευρωσία-Ευεξία High Lifting Club, συνοδευόμενος από παράγοντες της Ομοσπονδίας και προπονητές.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Δημήτρης Δοβρίδης και η ομάδα του ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με το Δήμαρχο Ξάνθης στο Δημαρχείο.

Ο Δημήτρης Δοβρίδης στην ανάρτησή του για την επίσκεψη αναφέρει:

“Σήμερα η επίσκεψη του θρύλου Ολυμπιονίκη και Προέδρου της Ε.Ο.Α.Β. Πύρρου Δήμα, του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστου Τριφύλλη και του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ε.Ο.Α.Β Ευάγγελου Προκοπίδη στο BOX μας,Με τους Head Coach ΔοβριδηςΔ. ,Coach Καψιμαλης Χ. Τουρατζιδου Ι. και Αντιπροεδρου Κασαπογλου Ι. μας έδωσε απερίγραπτη χαρά ως αθλητές, προπονητές αλλά και δημότες της Ξάνθης. Είναι τιμή μας ως Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ευρωστία Ευεξία,(ο μόνος Αναγνωρισμενος στον νομό μας) να έχουμε έμπρακτα και επίσημα τη στήριξη της Ε.Ο.Α.Β., η οποία σήμερα στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία και συνεχίζουν ακόμη με το έργο τους. Ευχαριστούμε πολύ τον πρώτο πολίτη της Ξάνθης και φίλο, Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του για την υποδοχή του επιτελείου της ομοσπονδίας και την παραγωγική συζήτηση. Όταν οι άνθρωποι έχουν ειλικρινή διάθεση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά μόνο άριστο..