Έφυγε από τη ζωή η Καίτη Κυριακοπούλου σε ηλικία 97 ετών, που ηγείτο της γνωστής βιομηχανίας S&B (Αργυρομεταλευμάτων και Βαρυτίνης) από τη δεκαετία του ’70.

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Πολλοί άνθρωποι βοήθησαν στη δημιουργία του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το οποίο λειτουργεί χωρίς διακοπή στην Ξάνθη, από το 1998. Ξεχωριστή θέση σε αυτή την προσπάθεια έχουν δύο γυναίκες: η Βιργινία Τσουδερού που το εμπνεύσθηκε και η Καίτη Κυριακοπούλου που το αγκάλιασε και το χρηματοδότησε. Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, η Καίτη Κυριακοπούλου έφυγε από αυτόν τον κόσμο αφήνοντας πίσω της έντονη τη σφραγίδα σε κάθε τι που άγγιξε.

Το δ.σ. του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη και αποχαιρετά την ευεργέτιδα του Ιδρύματος και στήριγμά μας σε χαλεπούς καιρούς. Στο αμέσως χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Ίδρυμα όχι μόνο θα τιμήσει τη μνήμη της Καίτης Κυριακοπούλου, αλλά και θα διατηρήσει την ανάμνηση της. Στην οικογένειά της και ιδίως στη Φλωρίκα και τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, ευχόμαστε δύναμη για να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.