«Ασπιρίνες» χαρακτήρισε τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ο Στάθης Γιαννακίδης πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης ο οποίος μίλησε “Στο Κόκκινο’ για τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στον κόσμο της εργασίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στον Χρυσόστομο Λουκά ο κ. Γιαννακίδης τόνισε πως οι ελπίδες για μια αξιοπρεπή στήριξη διαψεύδονται και πως η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων καταλαβαίνει ότι όχι μόνο προοπτική δεν υπάρχει αλλά και τα μέτρα τα οποία υποτίθεται ότι εξαγγέλλονται όχι μόνο δεν στηρίζουν την εργασία και τις επιχειρήσεις αλλά αντιθέτως ευνοούν και σπρώχνουν μεγάλη μερίδα των επιχειρήσεων ώστε να μην ανοίξουν.

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» και στην «ομαλότητα» είναι εξαιρετικά πιο δύσκολη εξαιτίας της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας που έχει διαμορφωθεί κυρίως από τις πολιτικές της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα καθώς μεταξύ άλλων η αναστολή πληρωμών μεταφέρεται στο επόμενο διάστημα και ακόμα και αν καταφέρουν πχ επιχειρήσεις στον τουρισμό ή στην εστίαση να ανοίξουν σε τι περιβάλλον οικονομικό θα λειτουργήσουν, αν θα καταφέρουν να εισπράξουν, να έχουν τζίρους και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους