Εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πήρε ο ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου Ξάνθης  Βασίλης Κουτρουλός και το ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου και λόγω των διαστάσεων που πήρε, θα ήθελα να σας ενημερώσω με χαρά ότι έλαβα εξιτήριο το Σάββατο βράδυ 16/05, συμπληρώνοντας 14 ημέρες νοσηλείας,έπειτα από δύο αρνητικά τεστ σε διάστημα άνω των 24 ωρών μεταξύ τους, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Έχω ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης, το γεγονός ωστόσο ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, τα κάνει όλα πολύ πιο εύκολα για την πλήρη ανάρρωσή μου.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την καταπληκτική ομάδα της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Π.Γ.Ν.Α. Όλοι τους ανεξαιρέτως είναι άριστοι στο λειτούργημά τους και πολύ δοτικοί άνθρωποι. Είμαι υπόχρεος, λοιπόν, στους θεράποντες ιατρούς μου. Στον κύριο Παναγόπουλο Περικλή, ο οποίος εκτός από εξαίρετος επιστήμονας είναι και πολύ προσιτός άνθρωπος, και τον συνονόματο και συνομήλικό μου Πετράκη Βασίλη, που είναι ειδικευόμενος, και στον οποίο εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε αυτό που θέλει να ακολουθήσει. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στη φροντίδα που έλαβα από το αξιέπαινο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΛ Π.Γ.Ν.Α.(Το σημείωμα που μου έδωσαν και παραθέτω θα το κρατήσω για να τους θυμάμαι). Δεν ξεχνώ μέσα σε όλα τον άνθρωπο που με παρέπεμψε στους κατάλληλους που προανέφερα. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Νικηφορίδη Δημήτριο, διευθυντή νευρολόγο στο ΓΝΞ, που εξαρχής δεν αρκέστηκε σε απλή ευχή για περαστικά, αλλά με κατηύθυνε σωστά. Μεγάλο ευχαριστώ και στον κύριο Παρτσαλίδη Ανέστη, ειδικό παθολόγο στο ΓΝΞ, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την εξέλιξη της ασθένειάς μου.
Φίλε από τη πρώτη μέρα στη σχολή και αδερφέ Στράτος Γαβριηλίδης, για σένα το να αναφέρω ότι σε ευχαριστώ θα είναι πλεονασμός. Είσαι στήριγμα και σε αγαπώ! Ευχαριστώ όλο το συγγενικό και φιλικό μου περιβάλλον που ενδιαφέρθηκε για μένα, πολλούς από το προσωπικό του ΓΝΞάνθης και του ΓΝΔιδυμοτείχου, αλλά και πολλούς ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν και, παρότι δε τους γνωρίζω προσωπικά, με <<σκλάβωσαν>> !!! Με συγκίνησαν πάρα πολύ τα καλά σας λόγια και οι ευχές. Ό,τι και να αναφέρω είναι πολύ λίγο!
Κατανοώ, από την άλλη, και τον κόσμο που δυσανασχετεί με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και έχει κουραστεί. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος από πολλές απόψεις για όλους. Ο κορωνοϊός, ωστόσο, δυστυχώς, είναι μια πραγματικότητα.
Εύχομαι να επιστρέψουμε στη προηγούμενη ζωή μας σιγά σιγά και να αρχίσουμε να εκτιμούμε αγαθά που έως τώρα θεωρούσαμε δεδομένα!

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο, την Κωνσταντίνα, την Ελένη!