Την Αντίδραση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημάρχου Μύκης για το έργο της δημοτικής οδοποιίας Κενταύρου, προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ. Σε δήλωσή του, μετά από λίγη ώρα μετά υπενθυμίζει ότι το έργο είχε εγκαταλειφθεί στο παρελθόν και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με προσπάθειες του ίδιου με τη στήριξη των πρώην Υπουργών Χ. Σπίρτζη και Σ. Γιαννακίδη εξασφαλίστηκαν οι πόροι για την πραγματοποίηση του έργου:

Αναλυτικά:

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Μύκης μπορεί να ξέχασε την μάχη που δόθηκε για τον δρόμο του Κενταύρου. Δεν τον αδικώ, άλλωστε εκείνη την εποχή δεν ήταν δήμαρχος. Σήμερα, χαίρομαι ιδιαιτέρως που το έργο της δημοτικής οδοποιίας του Κενταύρου προχωρά, όπως δεσμεύτηκε και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιας και το συγκεκριμένο έργο ήταν προσωπική μου δέσμευση προς τους κατοίκους του Κενταύρου.

Με χαροποιεί ιδιαιτέρως ότι έστω και καθυστερημένα οι κόποι μας δεν πήγαν χαμένοι. Ένα έργο που είχε στην ουσία ακυρωθεί, μετά από τις επίμονες προσπάθειές μας και την στήριξη των πρώην Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σπίρτζη και κ. Γιαννακίδη, θα υλοποιηθεί για να βελτιώσει την ζωή των κατοίκων του Κενταύρου. Εμείς δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε την υλοποίηση του και δεν θα εφησυχάσουμε μέχρι να παραδοθεί το έργο στους κατοίκους. Ευχαριστίες και λοιποί πανηγυρισμοί είναι περιττοί, μόνη αναγνώριση είναι το έργο που θα μείνει στον τόπο μας.