Σε δημοσιεύματα που αφορούν τις διαδικασίες των προσλήψεων προσωπικού στο Νοσοκομείο της Ξάνθης απαντα, με ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η πανδημία που μαστίζει την χώρα, η σημασία της ανθρώπινης ζωής, οι παράπλευρες οικονομικές συνέπειες για κάθε ελληνικό νοικοκυριό και η ανάγκη σχεδιασμού για την επόμενη μέρα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να ασχοληθούμε με τίποτε άλλο παρά μόνο με την προσπάθεια για το γενικό καλό.

Σε αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές, οι τακτικές μικροπολιτικής και τα κακόβουλα δημοσιεύματα που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Όλοι αυτοί που λασπολογούν θα λάβουν τις απαντήσεις τους όταν περάσουμε αυτόν τον δύσκολο σκόπελο. Προς το παρόν, ας μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κοινό σκοπό.

Θέλω όμως να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι κάθε μου ενέργεια εναρμονίζεται με τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και βασίζεται πάντα στους όρους της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. Εύχομαι σε όλους Υγεία. Προσέχουμε τους εαυτούς μας γιατί έτσι Προστατεύουμε τους γύρω μας.

Μένουμε Σπίτι.

 

 

Σπύρος Τσιλιγγίρης

Ιατρός – Χειρουργός

Βουλευτής Ν. Ξάνθης