Το σύνθημα που χρησιμοποιείται από αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “Θα λογαριαστούμε μετά” , φαίνεται ότι υιοθετεί η παράταξη Μελισσόπουλου, εν μέσω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μετά τις κατηγορίες της δημοτικής αρχής για την παράταξη “Ξάνθη για Όλους” για τη στάση της σε ψηφοφορία.

Στην απάντηση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει;

Την ώρα που κινδυνεύουν ανθρώπινες  ζωές στην πόλη μας και όλη η ανθρωπότητα ζει ένα ατελείωτο δράμα, ποιος νοιάζεται να απαντήσει  στις γελοιότητες ανώνυμων «κύκλων», που προέρχονται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και χαρακτηρίζονται από φόβο, εμμονή και προσπάθεια αποπροσανατολισμού από όλα αυτά που απασχολούν και δημιουργούν ερωτήματα στους Ξανθιώτες!

Μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η μεγάλη περιπέτεια που ζούμε, τότε θα έχουμε όλο το χρόνο να λογαριαστούμε και να απαντήσουμε στους «κύκλους» και στον κάθε κακόβουλο ηγετίσκο του facebook.  Το σημαντικότερο όμως είναι να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών της Ξάνθης!

Μέχρι τότε όμως, καλό θα είναι οι παράγοντες της σημερινής Δημοτικής Αρχής να μη μας κουνούν  το δάχτυλο για …τα οικονομικά του Δήμου, διότι όλοι γνωρίζουμε σε αυτή την πόλη ότι τα ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο!! 

Και ο νοών νοείτω…. 

Καλούμε και πάλι τους πολίτες να μείνουν ανεπηρέαστοι, προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο, για να βγούμε όλοι από αυτή την κρίση ασφαλείς και υγιείς. Είναι επίσης πολύ σπουδαίο για την ψυχική υγεία όλων μας, ειδικά αυτή την περίοδο, να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε μακριά από κάθε είδους παραπληροφόρηση και από φθηνούς λαϊκίστικους  εντυπωσιασμούς.